Syngende jente

Hva gjør vi?

I Norsk klimanettverk jobber vi for å få flere i grasrota med på å påvirke utviklingen av klima- og naturkrisen. Ved å vise at klimautfordringene er relevante for flere, tror vi at flere vil støtte miljøorganisasjonene, bruke stemmen sin og snakke om klimautfordringene rundt leirbålene, enten de er på jobben, i familien, blant venner eller på skolen. På den måten vil presset for å gjennomføre nødvendige tiltak øke. 

Arrangementer og prosjekter

Prosjekter og arrangementer drives med frivillig innsats som den største kapitalen. Vår erfaring er at det blir morsomst. Vi kan vise til flere mobiliseringer, kreative arrangementer og nytenkende prosjekter.

Akkurat nå jobber vi med noen spennende Erasmus+ prosjekter der vi samarbeider med organisasjoner i andre europeiske land.

Klimafestivalen § 112

Klimafestivalen har vært et sentralt prosjekt som har mobilisert mange fra første gang i 2015. Da inviterte vi til en Rundebordskonferanse for å diskutere mulighetene for et klimasøksmål. Dette ble fulgt opp og gjennomført av Natur og ungdom og Greenpeace.

Det har blitt gjort så mye morsomt og nytt opp gjennom årene 💚💚💚 Derfor inviterer vi hvert år til ny Klimafestival. Les mer på Klimafestivalen § 112 om hvordan du kan være med!

Verdens vakreste grunnlovsparagraf § 112

Under festivalen feirer vi at Norge og norske politikere har de beste muligheter til å gjennomføre god klimapolitikk med verdens vakreste grunnlovsparagraf § 112 som grunnlag.