Hva gjør vi?

Norsk Klimanettverk møtes hver mandag fra kl. 17:30-20:00 på soCentral på Sentralen i 5. etasje. Øvre Slottsgate 3. På møtene jobber vi med ulike prosjekter, lufter ideer og utvikler aktivitetene våre, også i samarbeid med andre organisasjoner. På verkstedene er alle velkomne, og det er lav terskel for å bli med. Bor du ikke Oslo, ta kontakt på hei@nkn.no. Det finnes mange muligheter til å bidra også i andre deler av landet.

Norsk klimanettverk jobber kontinuerlig med å gjøre klimautfordringene relevante for flere og øke presset på politikerne. Prosjektene våre drives av frivillig engasjement, og akkurat nå jobber vi hovedsakelig med forarbeidet til Klimafestivalen § 112, men det er mange som jobber med andre prosjekter i tillegg.

Vi har også en verkstedgruppe på Facebook med folk som bidrar fra hele landet. Ønsker du å være med, sender du oss bare en melding.

Vil du sette i gang et klimaverksted et annet sted i landet? Vi ønsker at så mange som mulige er klimaaktive, og ettersom Norsk klimanettverk ikke er en medlemsorganisasjon, er det bare å begynne. Trenger du råd eller noen å spille ball med, ta kontakt!