Åpne verksteder for klimaet fortsetter

a1

Tid neste møte: Tirsdag 16. april, 18:00 og utover
Sted: Litteraturhuset, rom Kverneland

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/146490815526557/

Tirsdag gikk oppstartsmøtet av stabelen for Klimanettverkets serie med ukentlige, åpne verksteder: «Hev stemmen». Målet med idé- og planleggingsmøtene er å bidra til kampanjen www.klimavalg2013.no, der mer enn seksti organisasjoner har gått sammen om å sette klima på dagsorden under Stortingsvalget 2013.

Ett av felleskampanjens virkemidler blir en stor, nasjonal klimamarkering 24. august. Klimanettverket ønsker å bidra til at markeringen blir mest mulig kraftfull, derfor er vi i samarbeid med Klimavalg godt i gang med å engasjere nye frivillige i våre ukentlige verksteder. Her diskuterer vi aksjoner, mobilisering, kreative stunts til 24. august, og organiserer arbeidet for å få flest mulig vanlige nordmenn til å HEVE STEMMEN for klimasaken, både i hverdagen, ved valgurnene og på selve markeringsdagen.

Møtet på tirsdag var preget av stort engasjement, gode ideer og ikke minst konkret planlegging som peker videre mot det neste møtet tirsdag 16. april, som også holdes på Litteraturhuset.

Det er hyggelig å få en bekreftelse på at klimaengasjementet lever i beste velgående hos nye og gamle deltakere. Vi håper at snøballen nå begynner å rulle for alvor, og ønsker nye klimavenner velkommen til stadig nye møter i vår.

Her ligger noen av ideene som ble fanget opp fra det første møtet.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *