Åslaug Haga og Dag Westhrin inn i styret i Norsk klimanettverk

Åslaug Haga– Klimanettverket har maktet å engasjere til aktivitet, debatt og ettertanke. Utfordringen framover er å samle ulike samfunnssektorer til felles innsats. Vi ønsker å gi frivillighet, fagbevegelse, næringsliv, kommunesektoren, kirken og andre en plattform hvor man kan stå sammen og møte klimautfordringene, sier generalsekretær Inge Olav Fure.

Nyvalgt styremedlem Åslaug Haga sier at klimanettverket kan bli en stadig viktigere aktør i klimadebatten. – Jeg ønsker å ha et tydelig klimaengasjement og  er glad for å kunne delta i den videre utviklingen av Norsk klimanettverk.

Klimanettverket sto blant annet bak KlimaSankthans på St. Hanshaugen, KlimaOppmøte på Folkets Hus, konsert mot oljeboring på Parkteateret og en serie med debattmøter på Litteraturhuset. Slike aktiviteter vil bli videreført. – Vi glemmer heller ikke at det er valg i år. Kommunene er den praktiske klimaarbeidets viktigste arena, sier Fure.

Den nye ledelsen i Norsk klimanettverk er styreleder Aleksander Melli, styremedlemmer Åslaug Haga, Dag Westhrin, Camilla Moneta og Michael Knagenhjelm, samt generalsekretær Inge Olav Fure. Varamedlemmer til styret er Daniel Rees som er redaktør i Holder de ord og Mette Newth fra Besteforeldre­aksjonen.

På årsmøtet ble det også vedtatt endringer i klimanettverkets vedtekter.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *