Bloggkonkurransen fortsetter fram til Valget!

Hei alle med en indre stemme til å si noe om de åpenbare klimaendringene!

Bloggekonkurransen Årets Klimafon fortsetter. Vi må utvide denne maratonen, da vi trenger et langt forløp av klimaentusiasme fra flest mulig stemmer for å påvirke politikerne til å ta de mest miljøvennlige beslutningene. Det er stadig tid igjen til Valget, så vi i Hevstemmen oppfordrer alle som har en blogg eller nettsted om å blogge om klimaet med hashtag #hevstemmen fram til da. Og selvsagt, også etterpå!!

Fram til Valget , vil vi forsøke å få et par av innleggene ut i media (da med skribentens godkjenning på hvilken kanal dette publiseres i) og vi vil også forsøke å premiere litt underveis. Det samme gjelder kåringen av Årets Klimafon. Dato for dette er ikke satt enda, fordi vi ønsker flere blogger! Den digitale plattform kan være ganske revolusjonerende.. tenk bare på 350.org, Earth Hour og hva Facebook alene har fått til av aksjoner.

Vi vil ha din stemme på laget, men gjerne stående selvstendig hos deg selv! Det vil være deg, og ikke din organisasjon, som fremmer stemmen din. Ta pennen fatt, eller tastetrykkene i stavemodus – og vi vil hjelpe publiseringen videre :).

en av klistremerkene du kan bruke frivillig på din blogg, om du er med. :)
en av klistremerkene du kan bruke frivillig på din blogg, om du er med. 🙂

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *