Klimanettverkets novembermøte!

Torsdag 17. november, kl. 18:00 er det nytt møte i Norsk klimanettverk. Også denne gangen møtes vi i Westerdals bygg på Vulkan (ved Kuba-parken) i Maridalsveien 17D.

Borten Moe ønsker storstilt utnytting av tjæresand og annen fossil energi – men er han på linje med hva det norske folk egentlig ønsker?

Denne gang får vi besøk av to forelesere:

Daniel Rees jobber til daglig i TNS Gallup og er ellers redaktør i Holder de ord. Han vil fortelle oss hva meningsmålerne vet om hva Nordmenn egentlig mener om klimaspørsmål og klimatiltak. – og ja, du får stille spørsmål!

Terje Osmundsen sitter i toppledelsen i Scatec Solar og har bred bakgrunn fra norsk politikk og næringsliv. Han vil snakke om hva som gjør at norske politikere er så tilbakeholdne med å gjøre det vitenskapen sier er nødvendig. Han vil også kommentere hva Borten Moes overivrige oljefascinasjon kan bety.

Møtet er åpent for alle, det er bare å bli med!

Etter forelesningen vil det bli presentert noen prosjekter som Klimanettverket jobber med både på kort og lang sikt. Det blir muligheter for å lære mer om de enkelte prosjektene, samt å bli med på prosjekter for de som ønsker.

Etter møtet følger vi tradisjonen og fortsetter praten på Bar Vulkan!

Se også event på facebook

 


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *