Klimanettverkets oktobermøte!

Torsdag 13. oktober, kl. 18:00 er det nytt møte i Norsk klimanettverk. Også denne gangen møtes vi i Westerdals bygg på Vulkan (ved Kuba-parken) Maridalsveien 17D.

Møtet er åpent for alle, det er bare å bli med!

Vi har vært heldige og fått Per Espen Stoknes til å innlede for oss. Han vil ta opp problemstillingen: ”Hva om det beste vi kan levere som samfunn ikke er godt nok for å løse klimaproblemet?” … Hva gjør det med oss? Hvorfor er det slik? – Og hva kan vi gjøre med det? Etter innledningen blir det anledning til å stille spørsmål og ha en samtale mellom sal og innleder.

Per Espen Stoknes er forfatter, psykolog, og førstelektor II ved BI. Han deler professorat i klimastrategi med Jørgen Randers. Fagansvarlig for BI – Master of Management Scenarios, Foresight and Strategy. Lang erfaring som bedriftsrådgiver og foreleser. Tildelt prisen «Årets foreleser 2000-2001” ved BI- Executive. Forfatter av bøkene Penger og sjel og Lær av Fremtiden.

Per Espen er en fremragende foreleser og debattant så dette blir morsomt!

Etter forelesningen vil det bli presentert noen prosjekter som Klimanettverket jobber med både på kort og lang sikt. Det blir muligheter for å lære mer om de enkelte prosjektene, samt å bli med på prosjekter for de som ønsker.

Etter møtet gjentar vi suksessen fra forrige møte med å fortsette praten på Bar Vulkan!


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *