Norsk klimanettverk i 2013

Klimanettverkets årsmøte gikk av stabelen 22. januar, og nå som vi har fått fikset opp i nettproblemene etter å ha blitt hacket, kan vi omsider skrive om det:

Årsmøtet gikk gjennom fjorårets aktiviteter, vedtok årsplan og valgte nytt styre og daglig leder. Det nye styret er: Aleksander Melli (styreleder), Kristoffer Robin Haug, Øivind H. Rasmussen, Rasmus Benestad, Bushra Ishaq og Kristin Wilmann (vara). Generalsekretær er Heidi Helgestad.

I første halvdel av 2013 vil Klimanettverket fokusere på å bidra til en stor, nasjonal klimamarkering 24. august. Markeringen er en del av kampanjen Klimavalg2013, som har som mål å løfte klimasaken inn i valgkampen og offentlighetens søkelys i forkant av Stortingsvalget 9. september.  Nå gjelder det å vise politikere og velgere at vi er mange som krever en ny kurs i politikken – en kurs som er forenlig med målet om å ivareta planetens klimastabilitet.

Klimanettverket jobber også med et stort bokprosjekt, og vil arrangere debattmøter, kampanjer på sosiale medier og en rekke andre prosjekter og aktiviteter i 2013.

Klimanettverket arrangerer ukentlige verksteder der ideer og praktisk arbeid utføres for å gjøre 24. august til en merkedag for klimasaken i Norge: Her er det lav terskel for å bli med; det er åpent for mange støttespillere og venner som bidrar på ulike vis.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *