«Wake up call?»

Generalsekretær i Norsk Klimanettverk, Inge Olav Fure, har skrevet nok et innlegg i Dagsavisen, Nye Meninger.no. Denne gang kalt Alarmist? Javisst!

Les innlegget i Dagsavisen og se om du gjør deg noen tanker rundt hendelsesforløpet i politikken og samfunnet siden klimaforhandlingene / COP15 (Conference of the Parties) i København, desember 2009.

Er vår handling i stil med de utfordringene vi står ovenfor? Ta en titt på hjemmesiden til FNs Klimapanel (IPCC, Intergovernmental Panel on Climate Change). Her finner du IPCC forskningsrapportene, samt grunnleggende informasjon om klimaforandring og internasjonale forhandlinger. Klif (Klima- og forurensningsdirektoratet) har informasjonen på norsk i tillegg til interessant klima- og miljørelatert fakta,  for den som er nyskjerrig.

Om du er overbevist, i tvil, eller en «klima-realist» et uttrykk som jeg ser er i vidt bruk, kan du finne næring til en debatt om klima på disse sidene. Kunnskap er godt. Saklige kommentarer er hjertelig velkomne! Videre informasjon om COP15, og resultatet av forhandlingene, kan du finne her.

 

🙂 Obs: mye av informasjonen på de nevnte nettstedene er på engelsk.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *