Besteforeldrenes klimaaksjon med ny hjemmeside

Besteforeldrenes klimaaksjon har fått ny hjemmeside www.besteforeldre.framtiden.no. Her er det et vitenskaplig grunnkurs i drivhuseffekt, klimamodeller og global oppvarming for den som måtte trenge det.

Besteforeldrenes klimaaksjon har eksistert siden 2006, og har hatt flere opprop i media, med støtte fra kjente besteforeldre innen politikk, kulturliv, kirke og akademia. De krever slutt på klimapusleriene, og vil ikke finne seg i at  det er våre barnebarn og deres barn som skal betale regningen for vår manglende solidaritet med kommende slekter.

Midt oppe i askekriser, lønnsoppgjør, sen vår og Melodi Grand Prix er det mange som glemmer eller fortrenger vår tids største utfordring; å overlate vår klode til våre barnebarn og kommende generasjoner i en for menneskeheten godt levelig tilstand.

Politikernes nærmest unisone begeistring for utsiktene til et nytt «oljeeventyr» i den tidligere gråsonen i Barentshavet, er et ferskt eksempel på hvor lett det er å falle tilbake i det gamle mønsteret  –  og hvor viktig det er at miljøbevegelsen er der som en motvekt.

Klimanettverket verdsetter besteforeldenes klimaaksjon bidrag.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *