Kjære klimavenner,

Det har vært en sommer med mange og dype sår. Likevel ser vi framover, og erkjenner at demokratisk deltakelse er viktigere enn noen sinne. Også i klimakampen.

Vi ønsker med dette å invitere deg til Norsk klimanettverks høstkickoff, 8 september kl 18 -20 i Westerdals nye flotte bygg på Vulkan i Maridalsveien 17 D. Dette er er møte som vil gi inspirasjon og retning til det viktige arbeidet vårt framover.

Klimanettverket har i løpet av de siste to årene blitt en lovende arena for aktivisme og samling rundt vår tids største, felles utfordring. Nå ser vi en tendens til dalende interesse for klimaspørsmål, selv om det globale bildet i et kritisk tiår blir stadig mer dramatisk. Også klimanettverket trenger fornyet giv – en liten, koordinert innsats fra gamle og nye venner – dersom vi skal sette klimasaken på kartet i tiden som kommer, spre ideene våre i det offentlige rom, og formidle klimakampens verdi og nødvendighet for stadig nye venner.

Vi trengs. Klimameldingen er utsatt. Statoil viser ingen tegn til å revurdere deltakelsen i et klimafiendtlig oljekappløp i Alberta. Og utvinningsiveren på norsk sokkel er heftigere enn på lenge!

Spørsmålet for klimanettverket, er: Hva gjør vi nå?

Sett av 8. september og bli med i klimakampen videre!

Facebooklenke her.

PS: Vi avslutter med hyggelig samvær!


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *