Oslo by slutter seg til 10:10!

Onsdag 16. desember vedtok et enstemmig Oslo bystyre at Oslo kommune forplikter seg til å kutte 10% av klimautslippene fra egen virksomhet i løpet av 2010.

Oslo blir med dette verdens første hovedstad som kutter 10:10. Riktignok har mange av Londons bydeler meldt seg på, og britiske byer større enn Oslo – men Oslo blir uansett første hovedstad!Den får drahjelp av mer enn 2.400 enkeltpersoner som allerede har meldt seg på 10:10, og alle som vil melde seg i de kommende månedene – privatpersoner, bedrifter, skoler, fagforbund. Ikke minst Fagforbundet som med sine 310.000 medlemmer var første fagforbund til å bli med i 10:10, og også det mest relevante for kommunene.

Å sitte stille og vente på at verdens regjeringer skal komme til enighet er ikke godt nok – med 10:10 viser folk at de både kan og vil kutte utslippene sine.

DU KAN HJELPE TIL MED ET PAR KLIKK – ved å invitere alle dine Facebook-venner til å bli med i 10:10. Har du allerede gjort det, inviter de vennene du har fått siden sist!

SNART ER VI I 2010. Skal din bedrift, ditt borettslag, din kommune bli med, er det lurt å få satt det på dagsorden nå.
De kan melde seg på fram til 31.juni 2010, men forberedelser tar tid. Få satt det på dagsorden nå der du kan, og nyt juleferien.
………………………………

Det er mange måter å kutte utslippene med 10 prosent på. Les mer på www.1010norge.no.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *