Senter for klimastrategi presenterer statusrapport for norsk klimapolitikk

Tid: 11. november · 17:00 – 19:00

Sted: Polyteknisk forening – Håndtverkeren

Arrangeres av Holder de ord

Senter for klimastrategi ved Handelshøyskolen BI presenterer statusrapport for norsk klimapolitikk i debattmøte hos Polyteknisk forening.

Lurer du på hva som egentlig foregår? Har du lyst til å vite hva politikerne driver med når blitzlyset slukner og polariserende medieutspill skal omsettes til konkrete løsninger? Hos polyteknisk forening den 11. november får du svaret!

Senter for Klimastrategi ved BI lager årlig en rapport som oppsummerer status for norsk klimapolitikk. Rapporten ser på de femten anbefalingene som ble gitt til regjeringen av Lavutslippsutvalget i utredningen «Et klimavennlig Norge (NOU 2006:18)» og undersøker hva som har skjedd innenfor hvert område i løpet av foregående år.
I debattmøte den 11. november vil professor Jørgen Randers gi oss et innblikk i hva som har skjedd i løpet av det siste året – og peke på hva som må skje for at politiske løfter skal bli til norsk klimavirkelighet. Åslaug Haga kommer, Svend Søyland styrer ordet og vi kan love utfordrende og engasjerende spørsmål fra salen.

Rapporten lanseres samtidig på nettsidene til Holder de ord (www.holderdeord.no) hvor man kan lese mer om hva de politiske partiene har lovet og hva de har gjort for å holde løftene sine.

Hvor?
Håndtverkeren 11. november kl 17-19. Etter møtet tar vi med oss engasjementet over i baren på hotell Bristol for å fortsette diskusjonen.

PÅMELDING skjer via polyteknisk forening: http://www.polyteknisk.no/content/edit/22417/1

Hvem er vi?
Senter for klimastrategi ved BI: Senter for klimastrategi ledet av forsker Jørgen Randers og jobber med klimaspørsmål på en holistisk, multidisiplinær og langsiktig måte. Senterets fokus er hva som kan gjøres for å redusere klimagassutslipp på et globalt, nasjonalt, næringslivs og individuelt nivå. http://www.climatestrategy.org/

Polyteknisk Forening: Polyteknisk Forening (PF) er et åpent, uavhengig og tverrfaglig forum for samfunnsdebatt. Polyteknisk forening skaper debatt om hvordan teknologi og naturvitenskapelig tenkning kan brukes til samfunnets beste. http://www.polyteknisk.no/Grupper/PF-Livsgrunnlag-og-Miljoetrusler

Holder de ord: Holder de ord kartlegger norske politiske partiers løfter og sammenligner disse med partienes stemmegivning og aktivitet på Stortinget og i andre folkevalgte organ. Målsetningen er å engasjere flere og nye grupper i den politiske debatten ved å skape en konstruktiv plattform for dialog mellom velgere og politikere. Beta versjon: www.holderdeord.no


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *