Slaget om et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja

Kjære Artist!

Denne våren står slaget for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Regjeringen skal bestemme om vi skal gamble med et fantastisk naturområde, med verdens siste store torskebestand, en av verdens største konsentrasjon av sjøfugler og et hav av unike naturtyper og mangfold – eller om vi endelig skal sette grenser for oljeindustrien. Dette er et veiskille –   skal vi legge til rette for mer klimaforurensing i flere tiår framover, eller skal vi ta ansvar og la oljen ligge?
 
Vi ønsker å vise at det er sterk og brei motstand mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi har sendt ut forespørsler til artister og band, og er nå i gang med å sette sammen tidenes samleplate, for å markere den kulturell motstand mot oljeboring! Så da lurer vi på om dere har lyst til å bidra med en låt? Ny eller gammel spiller ingen rolle bare den er feit, så vi kan sette sammen en superbra samler.Vi vil feire utgivelsen med en slippfest 31.mars og og den vil få oppmerksomhet på den nasjonale aksjonsdagen 19.februar, samt når den lanseres på Natur og Ungdoms Aksjonscamp i Lofoten 18-20. Mars

http://folkeaksjonen.no/aksjonsdag

Norske artister har lang erfaring til å bidra i viktige politiske kamper. Dette er siste innspurt for å vinne vår tids største miljøkamp. Vi håper du/dere vil bidra i kampen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Se under for lenke til mer informasjon.
 
 
Beste hilsener fra
Natur og Ungdom  v/Live Østvik, Line Lønning og Ola Solberg Christoffersen
DJ Sunshine, Elin Øyen  Vister

Samler for et oljefritt Lofoten
http://www.facebook.com/event.php?eid=138273709570343

Folkeaksjonen mot oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja
http://folkeaksjonen.no/


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *