Første sykkeletappe!

Etappe 1 - Riga-Jelgava 45 kilometer
Etappe 1 – Riga-Jelgava 45 kilometer

 

Distanse nedlagt idag: 50 km
Endring i planene folkens! Istedet for Jurmala og kritthvite strender, så ble det Jelgava og innlandet! Er nå i Jelgava, sulten men stolt over slitet jeg har lagt ned for idag..

Tok helt utrolig lang tid å komme seg fra Riga til Jelgava. Estimert tid på forhånd var rundt 4 timer, siden det ikke er mer enn 4,5 mil.
Jeg brukte 8 timer..  Noe av årsaken var at jeg badet på veien, gode pauser, farlige bilveier og vanskelig å finne sove muligheter da jeg ankom Jelgava!
På vei til Jelgava var det motorveier uten skulder, så når trailerne dundret i begge retninger, måtte jeg ut på gresset og over i søndagstempo!

Deilig å forlate Riga etter 5 dager. Hovedstaden var flott, men ble mange like dager og mye gåing. Da jeg syklet idag gikk det opp for meg at jeg faktisk har realisert en drøm! Det siste året har jeg lengtet etter å sykle langs en vei (ett sted i verden) og være på vei!.. Det å være på vei – inn i det ukjente..! 

Jeg har funnet ett flott og billig Hostell. Utenfor Riga er prisene betydelig lavere. Jeg har eget soverom med internett, kjøkken og bad. Prisen er ca. 80 kroner natta.. 

Nå går det i Internett, mens vannet koker opp til «Pasta de cherrytomato»! Etter det blir det dusj, for en kropp som sårt trenger det.

«Stay tuned!» – Andreas


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Første sykkeletappe!”

 1. Andreas Dahlslett Ratvik avatar
  Andreas Dahlslett Ratvik

  Hei Brit! 😉
  Takk, så gøy at du følger meg :)! Flott natur og veldig bra vær for øyeblikket. Ligger rundt 25 grader i lufta, og det skal forbli det framover!
  Har du vært i de Baltiske stater? 🙂

 2. Brit Steinsvik avatar
  Brit Steinsvik

  Hei Andras!
  Så supert at du er på vei ut i verden og det er utrolig artig å følge med. Det er jo flott natur i de Baltiske stater så nyt sykkelturen :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *