Zeros klimakonferanse

Zero inviterer til sin femte årlige klimakonferanse, ZERO10, på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen, 22. – 23. november. Siden starten i 2006 har det som begynte som Lavutslippskonferansen blitt den største årlige møteplassen i Norge for alle som er opptatt av klimatiltak, med to konferansedager som til sammen gir et bredt faglig program.

Her er det Zero sier om konferansen:

ZERO-konferansen er konferansen for deg som mener det er på tide at alt pratet om klimaendringene blir til handling. Vi presenterer løsningene for å stoppe global oppvarming, gjennom å invitere innledere fra hele verden til å presentere konkrete tiltak i alle utslippssektorer, enten det er industri, jordbruk, energiproduksjon eller transport.

For deltakere fra organisasjoner kan vi tilby plasser til kostpris. Det koster 1000 kr per konferansedag, 300 kr for å delta på middagen og 700 kr for eventuell overnatting på konferansehotellet (uten mva). Organisasjonsdeltakere kan melde seg på via https://www.formstack.com/forms/zero10-orgstud. Passord er d23LKm6d

I år består programmet av over 80 innledere med svært ulik bakgrunn og tilnærming. Du kan blant annet oppleve artist og aktivist Bob Geldof, leder for FNs klimapanel Rajendra Pachauri, statsminister Jens Stoltenberg, visedirektør i UNICEF Hilde Frafjord Johnson, direktør i World Watch Institute Christopher Flavin og konsernsjef i Hydro Svein Richard Brandtzæg.

På konferansens andre dag kan vi tilby seks parallelle sesjoner som til sammen dekker de fleste norske utslippssektorene, og som presenterer både teknologiske og politiske løsninger på klimautfordringen.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *