Urealistiske klimarealister

Les tidligere stortingsrepresentant (H) og talsperson Bente Bakkes svar i Aftenposten på kritikk fra klimarealistene på hennes tidligere innlegg i Aftenposten. Hun skriver at avisen i hennes kommentar om katastrofen i Mexico-gulfen av ukjente grunner kuttet det som er uthevet i følgende setning: «Utvinning, transport og forbrenning av olje, gass og kull fører til alvorlige klimaforstyrrelser, lokale økologiske sammenbrudd, utryddelse av arter og alvorlige sykdommer hos mennesker.»


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Urealistiske klimarealister”

  1. Carbomontanus avatar
    Carbomontanus

    Jeg tittet på hva Klimarealistene har kommentert.

    All den tid det ligger an til ny issmeltingsrekord i nordishavet nå til høstjevndøgn og James Hansen / GISS /NASA leverer svært gode grafer på Climate4you som matcher hva de andre leverer, så er det vel heller «klimarealistene» som har lansert generell temperatursynkning globalt og over langtid fra 1998, som innhentes av et alvorlig troverdighetsproblem, et alvorlig saklighets og troverdighetsproblem som mange har sett og vært klar over svært lenge.

    Og det later til at solflekkperiode Nr 24 også er meget godt igang og setter sine karakteristiske sporsom er så velkjente fra solflekkperiodene fra før av, på temperaturhevningskurven. Også den kjennsgjerning seiler «Klimarealistene» som konsekvent har villet markedsføre noe annet, imot. Intet synes å gå sin skjeve gang mer jevnt og trutt og trygt og traust og tungt og solid innenfor slinger, som spådd i verden idag enn IPCC’s temperaturprognose, i tungt og trygt samsvar med CO2 i atmosfæren sommåles på toppen av Hawai, og som er rett proporsjonal med luftens tykkelse i peking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *